Witam brać motocyklową!
Jestem ciekaw czy bylibyście zainteresowani doszkalaniem techniki jazdy na gymkhanie lub torze? Tak się składa, że miałbym do dyspozycji używane lotnisko o dużej powierzchni i dobrej nawierzchni, jest możliwość stworzenia małego amatorskiego szybszego toru, technicznej gymkhany czy też toru na 1/4 mili . Jeżeli uzbierałaby się jakaś grupa osób to myślę, że warto byłoby w kontrolowanych i bezpiecznych warunkach wycisnąć wszystko co potrafią nasze potworki
Lotnisko znajduje się 100 km od Warszawy i 100 km od Białegostoku.
Pozdro.
Hej. Tez jestem z okolic Ostrowii. Chyba nawet wiem jakie lotnisko masz na mysli. Odezwe sie do Ciebie na gy gy jakos. W kazdym razie ja bym sie pisal z checia na cos takiego.
Tylko to musi być przynajmniej 10-osobowa grupa, poniżej tej granicy myślę, że nie ma czego organizować. Jeżeli coś miałoby być to tylko i wyłącznie w weekend. Zresztą jak ktoś ma znajomego, który ma olej w głowie i chce się szkolić w bezpiecznym miejscu, to nie ma różnicy na jakiej maszynie przyjedzie
Sadze, ze dwie trzy osoby moglbym skombinowac Nawet na wypad weekendowy bylo by super. Jednak dla mnie albo lipiec, albo dopiero wrzesien. Bo w sierpniu wyruszam w daleka droge wakacyjna, ale nie na moto
Mowi sie, ze er-5tki to wzory prowadzenia sie. Do tego mam troche szersza kierownice. Na gymkhane w jakimkolwiek wydaniu jestem ZAAAAAA. 100km od wawy w strone Bialego, to przeciez jest wypad na kawe z obwodnica Wyszkowa. Moge zwerbowac z 2-3 osoby maks.
Dawaj znac koniecznie! Moze nawet w zawodach bedziemy brali udzial w koncu