Go Pro robi swietne filmiki promocyjne! Nagrywa tez niezle filmy! Ale niestety wydaje sprzet co roku Albo co dwa i wymiana za kazdym razem na nowa jest bez sensu Jezeli zas ktos nie ma zadnej kamery na kaska badz tez kamery malej sportowej. To POLECAM GP!!!
Kamyk pisze:Go Pro robi swietne filmiki promocyjne! Nagrywa tez niezle filmy! Ale niestety wydaje sprzet co roku Albo co dwa i wymiana za kazdym razem na nowa jest bez sensu Jezeli zas ktos nie ma zadnej kamery na kaska badz tez kamery malej sportowej. To POLECAM GP!!!
Kamyk
Tak samo jest z flagowymi smartfonami
Mam SGS3, kupiony 2.5roku temu, w zasadzie miesiąc po premierze. Do tego czasu wyszedł już SGS4 i 5. Nie ma po co go wymieniać, jest już na prawdę przymulony, ale swoje zadania nadal wykonuje zgodnie z oczekiwaniami
ER-5 1998r. Od 07.04.2014r.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
a tak na serio to rozważam teraz zakup trójki bo powinna być tańsza ale i tak nie wiem czy wyrobię finansowo w tym roku żeby sobie jeszcze sprawić kamerkę...
Ja korzystam z HDR AS-15. Sony. Niezła, ale parę kiepskich rozwiązań tam jest
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
Też mam HDR AS-15 od Sony i jestem z niej zadowolony. Teraz to wyszło więcej modeli od Sony ale ta HDR AS-15 spełnia moje oczekiwania co do kamery do zadań "specjalnych". Kiepskim rozwiązaniem jest to, że np. przy zakupie kamery i zamocowaniu jej na przylepcu nie ma możliwości zmiany kąta (w GoPro jest). Tak jak przymocujesz to w tę stronę jest zwrócona.
strayker270 pisze:Też mam HDR AS-15 od Sony i jestem z niej zadowolony. Teraz to wyszło więcej modeli od Sony ale ta HDR AS-15 spełnia moje oczekiwania co do kamery do zadań "specjalnych". Kiepskim rozwiązaniem jest to, że np. przy zakupie kamery i zamocowaniu jej na przylepcu nie ma możliwości zmiany kąta (w GoPro jest). Tak jak przymocujesz to w tę stronę jest zwrócona.
Można dokupić statywy z GP właśnie.
Mnie najbardziej rozczarowało to, że na statywie można kamerkę zamocować tylko po włożeniu jej w wodoszczelną obudowę, a ta zaś uniemożliwia podłączenie zewnętrznego mikrofonu
A dźwięk jest katastrofalny z jazdy moto.