Pytania wszelkie
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
- Thyone
- Motorowerzysta
- Imię: Majkel
- Miejscowość: Śląsk
- Garnek: Scorpion EXO-2000
- Numer GG: 1525827
- Motocykl: Z750S
Re: Pytania wszelkie
Pojawiały się już kiedyś na forum takie tematy ale wszystkie są już raczej nieaktualne także postanowiłem spytać tutaj
Pewnie mógłbym dorwać coś niedrogiego nawet na allegro i nie zawracać Wam głowy no ale trudno. Czy znalazłaby się jeszcze gdzieś tutaj osoba chętna do zrobienia gmoli? Ewentualnie - rozważyłbym kupno niepotrzebnych używek jeśli ktoś przypadkiem takowe posiada.
Pewnie mógłbym dorwać coś niedrogiego nawet na allegro i nie zawracać Wam głowy no ale trudno. Czy znalazłaby się jeszcze gdzieś tutaj osoba chętna do zrobienia gmoli? Ewentualnie - rozważyłbym kupno niepotrzebnych używek jeśli ktoś przypadkiem takowe posiada.
- Miłosz
- Klubowicz
- Imię: Miłosz
- Miejscowość: Plewiska/Poznań
- Plecak: Monika
- Garnek: HJC
- Numer GG: 3369519
- Motocykl: Gsf 1200N K5
Lisek dobry na wszystko (tyczy również pytania Thyone) ale moja robota warta pewnie kosztów wysyłki
- Corr
- Motocyklista
- Imię: Adam
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: Kawasaki ZX-6R 05'
Ostatnio mam problemy z przesuwającą się manetką gazu tzn. gumowy uchwyt zwłaszcza przy przeprowadzaniu motocykla potrafi się dosunąć do obudowy przełączników przy manetce i w rezultacie gaz się nie zamyka płynnie tylko pod koniec zwalnia(wystarczy pociągnąć manetkę w bok i jest okej. Więc czym go przykleić żeby się trzymał ale żeby potem dało się to rozebrać w razie czego?
Kawasaki Er5 99' -> Kawasaki ZX-6R 636 05'
-
- Motocyklista
- Imię: Piotr
- Miejscowość: Ciechanów/Wrocław
- Plecak: Ania
- Garnek: LS2
- Motocykl: BMW R 1100 RT
A może wystarczy delikatnie przesunąć przełączniki w lewo? Może manetce wystarczy kilka mm, żeby doszła max w lewo i wtedy będzie ok.
- Corr
- Motocyklista
- Imię: Adam
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: Kawasaki ZX-6R 05'
Przełączniki mają bolec ustalający, który wchodzi w kierownicę(nie rozbierałem tego ale mam nadzieję, że dalej tam jest ), nawet gdyby tego nie było to na clip-on'ie i tak nie ma za bardzo miejsca żeby przesunąć(mocowanie pompy hamulcowej jest na samym wewnętrznym końcu).
Nie jest to jakoś bardzo uciążliwe ale mnie dziwi, że zaczęło się dopiero po pewnym czasie, może za dokładnie ją umyłem i brud trzymający manetkę się stracił
Nie jest to jakoś bardzo uciążliwe ale mnie dziwi, że zaczęło się dopiero po pewnym czasie, może za dokładnie ją umyłem i brud trzymający manetkę się stracił
Kawasaki Er5 99' -> Kawasaki ZX-6R 636 05'
-
- Motorowerzysta
- Imię: -
- Miejscowość: Wrocław
- Garnek: HJC CS-14
czy ktoś ma jakieś zdanie na temat filtrów firmy M-line?
-
- Motocyklista
- Imię: Piotr
- Miejscowość: Ciechanów/Wrocław
- Plecak: Ania
- Garnek: LS2
- Motocykl: BMW R 1100 RT
Ja do Er kupowałem filtr powietrza m-line i nie odczułem żadnej różnicy w porównaniu do oryginału.
-
- Motorowerzysta
- Imię: -
- Miejscowość: Wrocław
- Garnek: HJC CS-14
Jaki jest prąd rozrchurowy w erce?
- jotto
- Klubowicz
- Imię: Marek
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Africa Twin
Kilkanaście, albo dwadzieścia kilka amperów.