problem rozwiązany - winowajcą był podnóżek pasażera - zorientowałam się wioząc kumpla na plecach, że wtedy przestało dzwonić. Później dołożyłam przy podnóżku gumowe podkładki i jest ok
Pytania wszelkie
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
- Aguś
 - Motorowerzysta
 - Imię: Agnieszka
 - Miejscowość: Łaziska Górne
 - Garnek: Shark s600
 - Numer GG: 1244624
 - Telefon: 728986073

Re: Pytania wszelkie
ale martwi mnie to bo to nie są lekkie drgania i nie było tego wcześniej, a w międzyczasie nic nie zmieniałam. może faktycznie ten set sprawdzę;) dzięki za sugestie;)
problem rozwiązany - winowajcą był podnóżek pasażera - zorientowałam się wioząc kumpla na plecach, że wtedy przestało dzwonić. Później dołożyłam przy podnóżku gumowe podkładki i jest ok

- Aguś
 - Motorowerzysta
 - Imię: Agnieszka
 - Miejscowość: Łaziska Górne
 - Garnek: Shark s600
 - Numer GG: 1244624
 - Telefon: 728986073

Jotto, daj znać czy pomogło u Ciebie 

Witam. Czy ktoś miał styczność z taśmą termo cośtam? Ile byłoby potrzebne (w metrach) do owinięcia rur w Er-ce?

- Dzióbek
 - Klubowicz

- Imię: Michał
 - Miejscowość: Kalisz
 - Plecak: Hania
 - Garnek: Nitro
 - Telefon: 511483837

Koledze chodziło pewnie o "bandaż termiczny", czyli coś w tym rodzaju:
http://allegro.pl/bandaz-termiczny-baza ... 53217.html
Kumpel ma takie coś w dragu i można fajnie to wygląda, poza tym można dotknąć ręką wydechu i nie zostawic na nim skóry
Przymierzam się do owinięcia kolektora w DR800, bo przy małych prędkościach gorąco w łydki od wydechu

Kumpel ma takie coś w dragu i można fajnie to wygląda, poza tym można dotknąć ręką wydechu i nie zostawic na nim skóry
Przymierzam się do owinięcia kolektora w DR800, bo przy małych prędkościach gorąco w łydki od wydechu
Jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy, to wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie - co lubię w życiu robić?...a potem zacznij to robić.
						- BertasCK
 - Rowerzysta
 - Imię: Adam
 - Miejscowość: Kielce
 - Garnek: Shoei Relic XR-1000
 - Numer GG: 7036532
 - Kontakt:

Macie może jakiś patent, na podnóżki które przejmują wibracje od silnika? 
Ostatnio jechałem i usłyszałem niepokojące dźwięki na początku myślałem ze to silnik ale dojechałem do domu i złapałem zipkami owe podnóżki i wszystko wróciło do normy ale jest to mało wygodne bo trzeba zakładać nowe za każdym razem jak wezmę kogoś na plecak. Podkładek też nie ma za bardzo gdzie wcisnąć tam.

Ostatnio jechałem i usłyszałem niepokojące dźwięki na początku myślałem ze to silnik ale dojechałem do domu i złapałem zipkami owe podnóżki i wszystko wróciło do normy ale jest to mało wygodne bo trzeba zakładać nowe za każdym razem jak wezmę kogoś na plecak. Podkładek też nie ma za bardzo gdzie wcisnąć tam.
Dokładnie o to mi chodzi. Ile może być potrzebne do owinięcia wydechu (rur) w er-ce? 5 metrów starczy?Dzióbek pisze:Koledze chodziło pewnie o "bandaż termiczny", czyli coś w tym rodzaju:
Taśmą termokurczliwą to bym nie wpadł żeby wydech owijać ani inne rury:P
- Corr
 - Motocyklista
 - Imię: Adam
 - Miejscowość: Zabrze
 - Motocykl: Kawasaki ZX-6R 05'

Czy ktoś się orientuje czy da się jakoś podgłośnić klakson w er5? Z tyłu obudowy jest jakaś śrubka i nie wiem do czego służy.
Czy zostaje tylko wymiana?

Czy zostaje tylko wymiana?
Kawasaki Er5 99' -> Kawasaki ZX-6R 636 05'
						- Greku_
 - Motocyklista
 - Imię: Rafał
 - Miejscowość: z domu
 - Garnek: LS2

po to ta srubka wlasnie jest