Pompa wody
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
-
- Motorowerzysta
- Miejscowość: Kalisz
- Plecak: nie
- Garnek: Naxa
- Numer GG: 8577768
Pompa wody
Witam.Czy jest tutaj ktoś na tyle doświadczony żeby mi opisać krok po kroku jak rozebrac pompe wody? ogolnie odkrecilem te srubki 8 i probowalem zdjac ale cos trzyma.Będę wdzięczny
-
- Klubowicz
- Imię: Michał
- Miejscowość: Ornontowice k/Gliwic
- Garnek: Scorpion EXO-1200
- Numer GG: 8278420
- Motocykl: SV-650SF
Re: Pompa wody
Jest tam rura, która wchodzi w blok silnika, ona się trzyma na oringach, generalnie dość mocno. Tym mocniej, im większy okres od poprzedniego rozbierania. Mocno poruszaj, puknij DELIKATNIE gumowym młotkiem i powinno pójśćbogus1990 pisze:Witam.Czy jest tutaj ktoś na tyle doświadczony żeby mi opisać krok po kroku jak rozebrac pompe wody? ogolnie odkrecilem te srubki 8 i probowalem zdjac ale cos trzyma.Będę wdzięczny
ER-5 1998r. Od 07.04.2014r.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
-
- Rowerzysta
- Imię: Artur
- Miejscowość: Warszawa
- Garnek: HJC IS-17
Re: Pompa wody
Korzystając z okazji, czy wymieniał ktoś z was uszczelniacz pompy wody? Przymierzam się do tego, ale nie wiem, czy będę wstanie wyjąć uszczelniacz, czy potrzebne są jakieś specjalne narzędzia. Nie chce tego rozkręcić na marne
Mój kanał na YouTube
Jeżeli chcesz wiedzieć jak zrobić silnik Stirlinga, silnik parowy czy inne ciekawe projekty to zapraszam!
Jeżeli chcesz wiedzieć jak zrobić silnik Stirlinga, silnik parowy czy inne ciekawe projekty to zapraszam!