Podbijam do tematu
1. feniks na prawym udzie po zewnętrznej stronie.
2. wojowniczka na lewej łopatce
3. kwiaty lotosu na "naddupku"
4. wymysł własny na lewej prawej łopatce i żebrach
Do poznania mi trochę daleko ale jakbym miał dużo czasu może i bym podleciał hehe. Jakby co już wiem do kogo w poznaniu się zgłosić jak będę chciał tam coś działać
K021 pisze:Rekawy jak dla mnie ogolnie sa zajebiste, ten mi sie bardzo podoba http://naszetatuaze.pl/audi1985/anioly-i-demony/ . Ciezko jest wymyslec motyw na taki tatuaz, ale jak juz bede o tym myslal na powaznie to najpierw przeczytam kilka ksiazek nt. symboliki, jakies mitologie skandynawskie, greckie, zahacze o tematy religijne i gwiezdne wojny Mysle ze wyjdzie mi jakis fajny motyw. W ogole moim zdaniem, robienie tatuazu ma sens tylko wtedy kiedy sami go "stworzymy". Powinien wyrazac nas samych, nasze przekonania/zainteresowania, a jednoczesnie powien troche tajemniczy, w pelni zrozumialy tylko dla osoby ktora go nosi. Niektore tribale sa fajne, ale to troche pojscie na latwizne. Raczej nie bedziemy tak dumni z tatuazu ktory wybralismy z katalogu, niz z dziela ktore stworzylismy sami od podstaw.
Szczerze podpisuję się obiema rencami i nogyma pod tym, cóz Kolega napisał Sama noszę się z zamiarem "ozdobienia" własnego ciałka już kilku ładnych lat, jednak wciąż poszukuje wzoru który wyrażałby mnie, czegoś ciekawego, oryginalnego, a zarazem takiego, na którym możnaby zawiesić miło oczko. Konkludując - nie mam, gdyż nie znalazłam niczego takiego, ale nie ustaję w poszukiwaniach
Ostatnio przysnil mi sie tatuaz na moim ramieniu. Czyli dopelnil on moja liste. A wiec mam 3 typy, ale nie wiem kiedy je wykonam Czegos sie boje. Ale im czesciej widze dobrze zrobione tatuaze to chce miec wlasny.
Plan jest nie zmienny: nadgarstek od spodu - pewnie bedzie w pip bolalo. Ramie. Oraz lopatka.
Fajne projekty sa na strone FB - Kto sie nie dziara ten fujara czy cos takiego Popatrzec warto.
Jeśli chodzi o moje tattoo ... prawy rękawek, zacząłem jakieś 2 lata temu i dalej jest jeszcze troche miejsca. Znaleśc tam można już: smoka, czaszki, płomienie, różę, wężą, symbole (pentagram, krzyż, gwiazda dawida oraz pólksiężyc ) oraz tło, łączące to w całość. Kolory tuszu to głownie czarny, ale też bialy i czerwony. Jak uporam się z moto i zrobie co jest do zrobienia, to pewnie dokończe tattoo.