Jutro idę jeszcze do salonu i na policję. Sprawdzałam te strony, mija się to z celem, a jak zobaczyłam te "pozytywne" komentarze o działaniu strony to mi witki opadły.. 99% to coś w stylu "sprawdziłam mojego chłopaka, teraz wiem, że mnie zdradza!" - także podziękować.
Jak się uda zlokalizować to będę się zastanawiać. Olałabym temat, tylko mam tam cały "materiał" z podróży do Norwegii także jeszcze nie chcę odpuścić :c
PDA/Smartphone/GSM/Software/Hardware
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto
-
- Klubowicz
- Imię: Michał
- Miejscowość: Ornontowice k/Gliwic
- Garnek: Scorpion EXO-1200
- Numer GG: 8278420
- Motocykl: SV-650SF
Re: PDA/Smartphone/GSM/Software/Hardware
Jak zarejestrowałem swój telefon (SGS3) na stornie szajsunga, to tam mam możliwość namierzenia telefonu z niewykorzystaniem GPSu. Nawet działa.
ER-5 1998r. Od 07.04.2014r.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
- Kamyk
- Administrator
- Imię: Rafał
- Miejscowość: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
- Plecak: Ewa
- Garnek: Shoei XR-1000 / HJC
- Numer GG: 2697152
- Motocykl: Testowy
Na przyszlość dodam, że w Androidzie podlaczonym do Googla, jest mozliwosc zdalnego RESETU telefonu do ustawien fabrycznych. Wtedy nikt nie bedzie mogl zgrac danych z telefonu. Do tego ustawienie PIN-u to podstawa. Nawet laczenie kropek na ekranie jest do odtworzenia. Sam sprawdzalem. Tylko i wylacznie PIN.
Oczywiscie jesli chce sie zachowac dane to nie ma sensu, no ale po to robi sie backupy
Kamyk
Oczywiscie jesli chce sie zachowac dane to nie ma sensu, no ale po to robi sie backupy
Kamyk
Er5 -> SV 650 K3 -> ST xtz 750 '89 + ...
- jolja
- Motocyklista
- Imię: Jola
- Miejscowość: Kraków
- Garnek: LS2 Wolf
Windows Phone ma opcję lokalizacji telefonu, zadzwonienia nawet na wyciszony telefon, blokady (tak, że wyświetla tylko komunikat na ekranie) i wymazania danych. No i będę robić to ostatnie
Zdjęcia przepadły, ale przez One Drive odzyskałam sobie kontakty i parę innych rzeczy z telefonu. Od teraz wszystko łączę z drivem
Zdjęcia przepadły, ale przez One Drive odzyskałam sobie kontakty i parę innych rzeczy z telefonu. Od teraz wszystko łączę z drivem