Czyli nie powinno być nic poważnego.
Sprawdzę to w tygodniu, niestety dzisiaj cały dzień poza domem byłem, główna atrakcja to kupno Olekowej ERrki.
Niestety dzień skończył się niezbyt szczęśliwie dla nowego kupca.
Wracając do tematu faktycznie z tego co widzę już w dzień to zafajdane są przewody pod bakiem, myślałem już że coś z silnikiem się złego dzieję

Dzięki za odpowiedź, jak się dowiem ocb to napiszę
-- 13 Cze 2011, 19:53 --
Dzisiaj ściągnąłem zbiornik
Płyn ucieka przez korek, cały ten moduł jest zachlapany, wydaje mi się że jakby szło z krućca to by w okolicach korka nie było płynu.
Teraz jak sprawdzić szczelność, odkręciłem kurek, nie wydaje się zużyty, uszczelki są dobre, jest lekki luz na tej sprężynce (czy to normalne?).
Nie wiem czy kupić nowy korek, czy dać grubszą uszczelkę? Na razie zakręciłem i jeżdżę.
-- 15 Cze 2011, 16:09 --
Po nitce do kłębka doszedłem do tego że cieknie z krućca (tego elementu gdzie się wkręca kurek od płynu chłodniczego) w miejscu gdzie przykręca się go do osłony termostatu. Wydmuchuje płyn przy wysokich obrotach (kolo 6-7k i więcej)
O tu: (Dzióbek, mam nadzieję że się nie obrazisz za wykorzystanie Twojego zdjęcia

)
Dla wglądu wycinek z serwisówki:

Cieknie z połączenia tych elementów [1].
Teraz pytanie, żeby to uszczelnić będę musiał zmienić uszczelkę [2], zna ktoś może jaki wymiar ma ta uszczelka? Można ją dostać w "praktikerze" czy muszę po sklepach z częściami pytać (ASO?)?
Da radę to zrobić bez spuszczania płynu?
Ostatnia kwestia to dokręcenie później tych elementów, w instrukcji jest napisane że muszę dokręcić to momentem 11Nm, faktycznie muszę się trzymać tego, czy wystarczy że dokręcę po prostu i będzie grało? (nie mam klucza z tak niską podziałką)