chyba w końcu dorosłem do założenia tematu o mojej objazdówce.
Tak więc, wstępnie planuję początek podróży na 15 lipca, aczkolwiek wszystko może się zmienić.
W trasę lecę solo, ponieważ tak wolę. Jestem raczej tym z samotnych jeźdźców. Aczkolwiek mile widziane jakieś wyloty po mnie w różnych kierunkach. Głownie to mówię do przyjaciół, z którymi będę spotykał się w poszczególnych miastach, aczkolwiek nie jest to tylko do nich.

Może przedstawię trasę jaką chce przejechać. Trochę się zmieniła od momentu, w którym wpadłem na sam pomysł objazdówy (i pewnie się jeszcze zmieni).
http://goo.gl/maps/crqSB
Tak jest, dwa i pół tysiąca kilometrów, ale mam nadzieję, że ERka i ja damy radę

Z góry chciałbym podziękować: Urbanowi, Krzychowi (jeżeli zdąży wrócić do mojego przyjazdu), Luckowi, Wojtkowi, Bartosztoszowi

Chciałem dodać, że jeżeli trasa przebiega przez okolice czyjegoś zamieszkania to bardzo chętnie się spotkam czy to na trasie czy to w jakimś ładnym zakątku Polski, żeby usiąść i porozmawiać.
Pozdrowienia dla wszystkich z Gdańska

Miłosz: niestety nie uda mi się dojechać do Poznania przed 23 lipca.
Kamyk: przepraszam, że puściłem trasę z dala od Twoich miejsc zamieszkania. Że tak powiem mało tam pewniaków, a w ciemno nie chcę jechać. Mam nadzieję, że kiedy indziej się ustawimy na jakiegoś pewniaka.

Roberto i Radziorek: również przepraszam, że omijam Wasze okolice. I również mam nadzieję, że uda nam się kiedy indziej umówić!!!
DeFi: będzie mi niezmiernie miło jak uda nam się spotkać we Wrześni!

Przepraszam też tych, których w jakikolwiek pominąłem przy ustalaniu trasy. Mam nadzieję, że mi wybaczycie i albo umówimy się następnym razem, albo uda nam się to teraz załatwić.
Dodam, że trasa potrwa około dwa tygodnie, dwa i pół tygodnia.