Skora czy tekstyl ?
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto
- Broża
- Rowerzysta
- Imię: Paweł
- Miejscowość: Dębica
- Plecak: Sabina <3
- Garnek: Seca
Re: Skora czy tekstyl ?
Osobiśćie od września śmigam w tekstylu Modeki jak dla mnie bdb na chłodniejsze nocne przejażdzki, a jak się bedzie sprawdzal w 30*C upał to czas pokaze hehe
Motocykle to nie wszystko ,ale bez nich wszystko jest niczym
- Lish
- Klubowicz
- Imię: Karol
- Miejscowość: Piaseczno
- Plecak: Kiti
- Garnek: biały
- Telefon: 500366623
- Motocykl: fzs600 pies
- Kontakt:
skóra jest bardziej tru i wintydż
- Kamyk
- Administrator
- Imię: Rafał
- Miejscowość: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
- Plecak: Ewa
- Garnek: Shoei XR-1000 / HJC
- Numer GG: 2697152
- Motocykl: Testowy
Tekstyl! Uwazam, ze lepiej sie nadaje do turystyki, zawsze mozna zakupic taka co ma mebrane i dodatkowe wywietrzniki. JA ost. trase na balkany zrobilem w zbroji i na to tekstylna kurtalka. A jak bylo juz mega goraco to zakladalem bluze crossowa. Moim zdaniem taka konfiguracja najlepsza. A bym zapomnial o zimowych podpinkach do tekstylnej kurtki Wiec ...
No ale co osoba to zdanie
Kamyk
No ale co osoba to zdanie
Kamyk
Er5 -> SV 650 K3 -> ST xtz 750 '89 + ...
- pinky-1989
- Rowerzysta
- Imię: Radek
- Miejscowość: Łódź
- Garnek: Caberg Ego
W tekstylnej nigdy nie jeździłem. W mojej skórze mam fronty perforowane wiec z wentylacją nawet w upały nie ma problemu(może poza staniem na światłach). Jak jest chłodniej zakładam windstopper, a przeciwdeszczowa kurtka zawsze w tankbagu jeździ. Nawet mnie nie kusi, żeby kupić zestaw tekstylny=]
- jolja
- Motocyklista
- Imię: Jola
- Miejscowość: Kraków
- Garnek: LS2 Wolf
Mnie póki co stać tylko i wyłącznie na tekstyl ale skóra jest w planach (bardzo dalekich). Ale nie rozumiem ludzi, którzy zakładają całe kombi na siebie jadąc do sklepu na drugim końcu miasta.. Dłużej zajmuje im założenie kombinezonu niż przejechanie tej trasy w tę i wewtę
Jak się dorobię skórki to będzie tylko na dłuższe wycieczki, na miasto w dalszym ciągu tekstyl albo zbroja i ochraniacze
Jak się dorobię skórki to będzie tylko na dłuższe wycieczki, na miasto w dalszym ciągu tekstyl albo zbroja i ochraniacze
- pinky-1989
- Rowerzysta
- Imię: Radek
- Miejscowość: Łódź
- Garnek: Caberg Ego
Nie ogarnąłem, że w temacie chodzi o kombinezony. Ja jeżdżę w skórzanej kurtce i jeansy z ochraniaczami podszyte kevlarem.