Poszukiwania kasku (internet, Warszawa)
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto
- mare36ks
- Motocyklista
- Imię: Marek
- Miejscowość: Sulejówek
- Numer GG: 6377445
Re: Poszukiwania kasku (internet, Warszawa)
zeby im sie tylek nie zdarl od szurania po asfalcie na wyscigu (poza kilkoma wyjatkami, a jak sa wyjatki to wiadomo jak sie koncza) nie ma drzew, rowow, samochodow, na to ciuchy nawet za 15tysi nie pomoga
Nie jestem zły, po prostu nie jestem dobry.
-
- Motocyklista
- Imię: Mateusz
- Miejscowość: Świdnica
- Plecak: z książkami ^^
- Garnek: Shark S600
Pewnie gdyby nie te ciuchy to byloby takich przypadków więcej
- pawwel
- Rowerzysta
- Imię: Pawel
- Miejscowość: Warszawa/Raszyn
Aż się trochę przeraziłem jak zobaczyłem dwie strony odpowiedzi Generalnie zakup przez internet mi bardzo pasuje, bo po prostu nie mam czasu jeździć po sklepach, ale najpierw muszę po przymierzać. Kilka adresów już znam, teraz muszę znaleźć wolną chwilę , żeby podjechać i coś wybrać. Akurat wizualnie jakiś wielkich wymagań nie mam, kask jak kask, najlepiej prosty, czarny, bez żadnych czaszek, smoków i innych płomieni
Patrząc na sklep internetowy intermotors: SHARK RSI PRO - warto? Co prawda nie czarny, ale też mi się podoba Na pierwszy rzut oka cena w sklepach internetowych również około 660zł...
Patrząc na sklep internetowy intermotors: SHARK RSI PRO - warto? Co prawda nie czarny, ale też mi się podoba Na pierwszy rzut oka cena w sklepach internetowych również około 660zł...
-
- Motocyklista
Myślę że tak, kask już fajnie wykonany, kumpel w takim jeździ i chwali bardzo. ALe najlepiej przyłożyć i zobaczyć jak leży na garnku
- Dani66
- Motorowerzysta
- Imię: Daniel
- Miejscowość: RSA
- Garnek: Suomy Apex
Shark to nie Suomy, a Suomy to trochę wyższa klasa. Tylko dwa rozmiary skorup, szyba nie jest z carbonu, cięższy, wyściółka też nie jest najwyższych lotów - no i droższy. Nie wiem czemu szukasz czegoś innego skoro nie patrzysz na wygląd.
-
- Motocyklista
Nie widziałem Twojego wcześniejszego posta.Dani66 pisze:Shark to nie Suomy, a Suomy to trochę wyższa klasa. Tylko dwa rozmiary skorup, szyba nie jest z carbonu, cięższy, wyściółka też nie jest najwyższych lotów - no i droższy. Nie wiem czemu szukasz czegoś innego skoro nie patrzysz na wygląd.
Zgadzam sie w pełni
- pawwel
- Rowerzysta
- Imię: Pawel
- Miejscowość: Warszawa/Raszyn
Wybacz, umknął mi Twój post Przyznam szczerze, że nie słyszałem wcześniej o Suomy, ale zaraz postaram się doedukować Dzięki.Dani66 pisze:Shark to nie Suomy, a Suomy to trochę wyższa klasa. Tylko dwa rozmiary skorup, szyba nie jest z carbonu, cięższy, wyściółka też nie jest najwyższych lotów - no i droższy. Nie wiem czemu szukasz czegoś innego skoro nie patrzysz na wygląd.
EDIT: Kask mi się podoba, cena jeszcze bardziej Zadzwonię jutro, żeby w miarę możliwości przygotowali do przymierzenia. Swoją drogą ciekawe czemu przecena jest taka duża?
- jotto
- Klubowicz
- Imię: Marek
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Africa Twin
pawwel w zakładce sprzedam/kupie masz moje ogłoszenie co do kasków Icon, znajomy sprzedaje. Tylko musiałbyś gdzieś przymierzyć.
-
- Motocyklista
- Imię: Michał
- Miejscowość: Małopolska
- Garnek: Shark S700
Szczerze to trochę dziwne mi się to wydaje. Promocja z 1400 do 500zł? Coś mi się stanowczo za duża ta zniżka wydaje.